Verhuur activiteitenruimte en organisator van kunstevenementen

Huur een ruimte voor uw activiteit

Organiseert u op regelmatige tijdstippen yogalessen of zoekt u een locatie voor een wekelijkse vergadering? Bij Café 't Sanitairke in Zwijndrecht kunt u terecht voor het huren van een ruimte voor uw activiteit. Onze ruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een totale oppervlakte van 300 vierkante meter. De activiteitenruimte huren kan in dagdelen (ochtend - middag - avond). Let wel dat er geen lift aanwezig is in het gebouw en de ruimte dus enkel via de trap bereikbaar is..

Neem deel aan onze actieve kunstmarkt

Bent u een kunstliefhebber? Houd dan zeker onze website in het oog voor de data van onze actieve kunstmarkt, een evenement dat we twee maal per jaar organiseren. Tijdens de kunstmarkt werken verschillende deelnemers gezamenlijk aan een project dat nadien wordt geveild voor een goed doel (AKB). Voor de volgende edities zijn we nog op zoek naar creatieve mensen die hun steentje willen bijdragen. Inschrijven kan via een bericht. Heeft u eerder interesse in het eindresultaat? Dan kunt u nog steeds een bod plaatsen op het vorige werk.

Expositie lokale kunstenaars

Dat we een hart voor kunst hebben, wordt duidelijk als we u vertellen dat we verder ook nog twee maal per jaar een tentoonstelling organiseren met de lokale beeldhouwers in Kruibeke. Tijdens deze expositie kunt u de vele werken van hun hand bewonderen. Maakt u graag deel uit van deze tentoonstelling, dan mag u ons hiervoor steeds contacteren. Ook zijn we nog op zoek naar 150 stuks zandschuppen voor ons volgende project.

Bent u op zoek naar een ruimte voor uw activiteiten? Neem dan contact op met Café 't Sanitairke in Zwijndrecht voor de verhuur van een activiteitenruimte.